Forum
Muzyka w radiowęźle
Piatek, 23 Październik 2009, godzina 20:45
chodzi ci o dni tematyczne? czyli twoja propozycja jest zebysmy wywiesili co jest po kolei?Jonaszu i tak wiadomo ze wszyscy chca tak naprawde co najmniej raz w tyggodniu posluchac Ciebie w rw.
a jak moze zauwazyla juz czesc klas, przeprowadzamy wlasnie ankiete na temat rw ktora ma nam przyblizyc zdanie uczniow na temat kołchoźników i tego co sie z nich wydobywa. moze bedzie lepiej potem. po wyborach mysle ze sie unormuje... choc pewnie nie powinny one miec wplywu
a jak moze zauwazyla juz czesc klas, przeprowadzamy wlasnie ankiete na temat rw ktora ma nam przyblizyc zdanie uczniow na temat kołchoźników i tego co sie z nich wydobywa. moze bedzie lepiej potem. po wyborach mysle ze sie unormuje... choc pewnie nie powinny one miec wplywu
Poniedziałek, 26 Październik 2009, godzina 11:49
Wybory nie mają żadnego znaczenia dla RW. Rozkładówka pojawi się na dniach. Tak jak i inne rzeczy dot. RW
Czwartek, 04 Marzec 2010, godzina 22:42
na duzej przerwie w srode 03.03. leciala super piosenka, kolezanka powiedziala mi, ze to Gorillaz, ale niestety nie wie jaki tytul. ktos wie???
Sobota, 11 Wrzesień 2010, godzina 00:10
Podczas mojego (kilkudniowego) pobytu w liceum ani razu nie słyszałam jakiejkolwiek piosenki Michaela Jacksona. Wiem, że nie każdy jest jego fanem, nie każę Wam puszczać wszystkich jego piosenek, ale jedna by nie zaszkodziła, a mnie ucieszyła i poprawiła humor przed lekcjami
Niedziela, 12 Wrzesień 2010, godzina 15:13
Zgadzam się z Johanne. 
Fajnie byłoby usłyszeć Go w radiowęźle. ; )
Może You Are Not Alone .?
Z góry dzięki.
Fajnie byłoby usłyszeć Go w radiowęźle. ; )
Może You Are Not Alone .?
Z góry dzięki.
Niedziela, 12 Wrzesień 2010, godzina 17:53
Pogadajcie bezpośrednio z kimś w radiowęźle albo, jeszcze lepiej, zgłoście swoją kandytaturę do ekipy xD Wtedy będziecie mogli puszczać Majkela^^
Niedziela, 12 Wrzesień 2010, godzina 19:35
Kto w tej chwili "zarządza" radiowęzłem?
Poniedziałek, 13 Wrzesień 2010, godzina 17:07
Najlepiej po prostu tam iść i zapytać 
Wtorek, 14 Wrzesień 2010, godzina 19:11
zapraszam. a jesli chcecie majkela to poszukam, jak nie ma na komputerze to raczej nie puscimy, chyba ze przyniesiesz na swoim nosniku. nagraj nawet cala plyte, katowalbym nia chetnie cala szkole przez caly bozy dzien. ja przynajmniej bede na tyle mila.
a ekipa juz jest uformowana, w calosci a nawet za duzo. ale zapraszam w kwietniu kiedy nas zabraknie i chlopacy z 2d zrobia tam wiekszy bajzel niz my.
waszakochanaszefowaekipyradiowezlaALA
a ekipa juz jest uformowana, w calosci a nawet za duzo. ale zapraszam w kwietniu kiedy nas zabraknie i chlopacy z 2d zrobia tam wiekszy bajzel niz my.
waszakochanaszefowaekipyradiowezlaALA
Wtorek, 14 Wrzesień 2010, godzina 23:58
Ala, uważaj, lepiej nie mów mi tego dwa razy, bo jeszcze Ci przyniosę wszystkie piosenki Michaela, jakie mam na kompie, a jest ich ponad 150
I wszyscy fani chodziliby na przerwach szczęśliwi, a reszta byłaby pewnie nieźle wkurzona
hi hi
I wszyscy fani chodziliby na przerwach szczęśliwi, a reszta byłaby pewnie nieźle wkurzona